Klassisk lutfisk

Lutfisk är svensk husmanskost av bästa märke. Klassisk lutfisk är sedan många hundra år traditionell svensk festmat och naturligtvis ett måste på julbordet.

Lutfisk passar dock att äta året om, när som helst när vi vill äta gott. Våra förfäder gjorde det. En god vana att ta efter då lutfisk är mager och nyttig mat, rik på mineraler och spårämnen som D-vitaminer, selen och jod, idealisk för alla som tränar och tänker på sin hälsa.

Vill man dessutom få rykte om att vara mästerkock så är konsten att laga och bjuda på lutfisk, vilket vi kommer att visa!

Läs mer om att koka och servera klassisk lutfisk.


Till sidans topp

Koka klassisk lutfisk

Läs mer om att koka och servera klassisk lutfisk »


Drycker till lutfisk

Lutfiskens Vänner har prövat och enat sig om att dessa drycker är värda att rekommendera till lutfisk »


Klassiska lutfiskmenyer

Vad passar att servera före och efter lutfisk? Lutfiskens Vänner har svaret. Prova någon av deras klassiska lutfiskmenyer »